Siyaset Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 589

NAMIK KEMAL OĞUZ CHP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYIYIM

Hür gazete’nin 28. dönem milletvekilliği seçimlerinde Uzunköprü’den milletvekili Türkiye Büyük Millet Meclisinegöndermeliyiz çağrımıza AK Partiden İş insanı Rahmi Ataş’tan sonra CHP’den İş insanı Namık Kemal  Oğuz bende Aday adayıyım dedi…

NAMIK KEMAL OĞUZ CHP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYIYIM

Hür gazete’nin 28. dönem milletvekilliği seçimlerinde Uzunköprü’den milletvekili Türkiye Büyük Millet Meclisinegöndermeliyiz çağrımıza AK Partiden İş insanı Rahmi Ataş’tan sonra CHP’den İş insanı Namık Kemal  Oğuz bende Aday adayıyım dedi.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisine (TBMM)’ye 22. ve 23. dönem milletvekili olarak 2002-2011 yılları arasında görev yapmış Rasim Çakır’ı gönderen ve aradan geçen 4 dönem ve 12 yılda milletvekili çıkaramayan Uzunköprü’de yaklaşan 28. dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde tüm kamuoyu bu tablonun değişmesini bekliyor.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılması  düşünülen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine artık sayılı günler kala siyasi partilerde aday adayları ortaya çıkmaya başlarken, gözler seçim barajını aşması muhtemel partilere çevrildi.

Şu anda TBMM’de grubu bulunan ve Edirne’de milletvekili ile temsil edilen AK Parti, CHP ve İyi Parti içerisinden sadece CHP’de mevcut aday adayı açıklamaları yaşanırken, gözler bu isimlerden Uzunköprülülere çevrildi.

CHP’DE ATALAY VE ŞİMŞEK AÇIKLADI

Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde bu zamana kadar  Uzunköprü’den   milletvekili aday adaylıklarını açıklayan 27. dönem milletvekili adayı Yakup Atalay , 21. dönem milletvekili Şadan Şimşek’ten sonra Öz modern makine şirket sahibi Namık Kemal Oğuz Aday adayı olacağını gazetemizi ziyaret ederek açıkladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL