Spor Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 362

‘MAHALLEDE MAÇ VAR’

Gençlik ve Spor Bakanlığımız gençlerimizin gelişimlerine destek olmak amacıyla akademik, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler gerçekleştirmeye devam ediyor.   Her çocuğun rahatlıkla erişebildiği mahalle futbolunun heyecan ve saflığını 23 Nisan..

‘MAHALLEDE MAÇ VAR’

Gençlik ve Spor Bakanlığımız gençlerimizin gelişimlerine destek olmak amacıyla akademik, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler gerçekleştirmeye devam ediyor.

 

Her çocuğun rahatlıkla erişebildiği mahalle futbolunun heyecan ve saflığını 23 Nisan ruhu ile birleştirerek bütün ülke çocuklarına yayma amacıyla ülke genelinde başlatılan ‘Mahallede Maç Var’ müsabakaları tüm Türkiye’de başladı.

 

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz Mahalleden Sahaya Sporla Hayata projesine katılım sağlayan öğrencilerimiz ve 11-13 yaş grubu 4 takım ile  TBMM 23 Nisan Futbol Turnuvası “Mahallede Maç var” organizasyonuna katılım sağladı.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü proje dahilinde 11-13 yaş grubu çocukların katılım sağladığı futbol turnuvasında maçlar, 81 ilde aynı anda yapılacak. Maçlar, 7 asil ve 4 yedek sporcudan oluşan takımların 20’şer dakika ve 2 devreli halı sahada karşılaşması şeklinde gerçekleştirilecek. Final karşılaşmasının da TBMM’de yapılması planlanıyor. TBMM tarafından 1’inci olan takım oyuncularına tablet, 2’nci olan takım oyuncularına elektrikli scooter, 3’üncü takım oyuncularına drone hediye edilecek.

Uzunkopru Genclik ve Spor İlçe Müdürü Kerem Goker KOCAK açıklamasında “Turnuvaya katılan antrenör ve sporcularımıza teşekkür eder, başarılar dileriz” dedi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL