Meriç Haberleri Okuma Sayısı: 1.035

KÜPLÜ’DE İLK DOĞALGAZ TESTİ YAPILDI

Doğalgaz çalışmaları devam eden Küplü Beldesi’nde ilk doğalgaz testi 28 Aralık 2021 Salı günü gerçekleştirildi.Teste Küplü Beldesi Belediye Başkanı Gökmen Altay, Zorlu Enerji Trakya Bölge Direktörü Tamer Akaslan, Edirne Bölge..

KÜPLÜ’DE İLK DOĞALGAZ TESTİ YAPILDI

Doğalgaz çalışmaları devam eden Küplü Beldesi’nde ilk doğalgaz testi 28 Aralık 2021 Salı günü gerçekleştirildi.Teste Küplü Beldesi Belediye Başkanı Gökmen Altay, Zorlu Enerji Trakya Bölge Direktörü Tamer Akaslan, Edirne Bölge Müdürümüz Cumhur Pekdemir ve Zorlu Enerji Ekibi katıldı.

Yapılan testin ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Küplü Beldesi Belediye Başkanı Gökmen Altay;” Memleketimin Güzel İnsanlarına hayırlı olmasını diliyorum. Doğalgaz için ilk testimizi gerçekleştirdik. Zorlu Enerji Trakya Bölge Direktörü Tamer Akaslan, Edirne Bölge Müdürümüz Cumhur Pekdemir ve Zorlu Enerji Ekibi ile birlikte Beldemizde önümüzdeki yıl içinde başlanacak Doğalgaz hattı çalışması için yapılan Basınç Düşürme İstasyonunda gaz denemesi yaparak ilk ateşimizi yaktık. 2022 yılı içerisinde çok büyük bir aksilik ve engel olmazsa evlerimizde de Doğalgazımızın ateşini yakacağız inşallah.” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL