Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 202

KÖMÜR YARDIMI BAŞLADI

Uzunköprü Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından her yıl dar gelirli ailelere yönelik düzenlenen Kömür Yardımı dağıtımı 6 Eylül Salı günü başladı. 6 Eylül Salı günü başlayan kömür..

KÖMÜR YARDIMI BAŞLADI

Uzunköprü Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından her yıl dar gelirli ailelere yönelik düzenlenen Kömür Yardımı dağıtımı 6 Eylül Salı günü başladı.

6 Eylül Salı günü başlayan kömür yardımları ile merkez ve bağlı köylerde bulunan 1800 haneye, Bin 530 ton olarak tahsis edildi. Tahsis edilen kömür hane başına 850 kg olarak dağıtılıyor.

Uzunköprü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür H. Fatih Erkol, Kömür yardımıyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“İlçemizde SYDV tarafından ihtiyaç sahibi hane başına 850 kilogram olmak üzere toplamda 1530 ton kömür yardımı yapılacak. Kömür sahasına gelen kömürleri hızlı bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Bu arada Yardıma muhtaç olduğu halde müracaat etmeyen ve bizlerde başvurusu olmayan, gerekli şartları taşıyan vatandaşlarımızın başvuru yapmaları gerekiyor” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL