Spor Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 478

KIVRAK;MAKAMLAR BAKİ,KİŞİLER GEÇİCİDİR

Uzunköprü Spor Kulübü Başkanı Erol Kıvrak gündeme dair gazetemize açıklamalarda bulundu.Kıvrak gazetemize yaptığı açıklamada;”Erkan abimiz sevdiğimiz bir yönetici kardeşimiz abimizdir.Ancak davranış şekilleri Uzunköprü Spor Kulübünün menfaatlerine zarar vermeye başladığı için..

KIVRAK;MAKAMLAR BAKİ,KİŞİLER GEÇİCİDİR

Uzunköprü Spor Kulübü Başkanı Erol Kıvrak gündeme dair gazetemize açıklamalarda bulundu.Kıvrak gazetemize yaptığı açıklamada;”Erkan abimiz sevdiğimiz bir yönetici kardeşimiz abimizdir.Ancak davranış şekilleri Uzunköprü Spor Kulübünün menfaatlerine zarar vermeye başladığı için kendisiyle tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereği yollarımızı ayırdık.Zaten birkaç gün önce kendisiyle yaptığım görüşmede kendisinin istifa etmeyi düşündüğünü şahsıma iletti.Ayrıca geldiğimiz noktada Uzunköprü SK’nın 1,5 yıl önce ne durumda ve nasıl teslim alındığını tüm kamuoyu bilmektedir.Eğer Uzunköprü SK tarafımızdan sayın Belediye Başkanı Özlem Becan tarafından verilen destekle beraber alınmasaydı bugün Uzunköprü’nün BAL’da bir takımı olmayacaktı.Biz yönetim kurulu arkadaşlarımız ve Özlem Becan başkanımızla bu kararı vererek yola çıktık.Yaklaşık 18 aydır da ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım Uzunköprü SK’nın geleceği için çalışmakta ellerinden geleni yapmaktadırlar.Uzunköprü kamuoyu bilmelidir ki tüm makam ve mevkiler geçicidir.Asıl olan Uzunköprü SK’dır.Biz yönetim olarak tüm engellemelere rağmen görevimizi yapmaya devam edeceğiz ve Uzunköprü Spor BAL Ligi’nde kalacak ve mücadeleye devam edecektir.2. Yarı takımımızı güçlendirmek adına yeni transferler yapacağız.Transferler bittikten sonra kamuoyuna ayrıca bilgilendirme yapacağım.Taraftarlarımıza 2. yarı bambaşka bir Uzunköprü SK izleteceğiz.Bu bağlamda göreve geldiğimizden bugüne kadar bize maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Uzunköprü Belediye Başkanımız Özlem Becan ile Belediye Meclis Üyelerine ve Demirhan Madencilik Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Demirhan’a teşekkür ederiz.

 

Uzunköprü Spor Kulübü’nün 20 Ocak 2023 Tarihli Yönetim Kurulu toplantısı sonucu şu kararlar alındı.Konuya ilişkin Uzunköprü Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada;”20.01.2023 tarihinde Külüp Merkezimizde Kulüp başkanı Erol KIVRAK başkanlığında yapılan yönetim kurulu toplantısında,1. Kulübümüz antrenörlerinden Kadir ACAR’ın yaşamış olduğu sağlık sorunlarından dolayı pasif göreve alınmasına. 2.Kulübümüzün U 10,11,12 ve 13 yaş takımlarının antrenörlüğüne Rasim ERTEN hocamızın, U 14,15,16,17 ve 18 takımları ile A takım antrenörlüklerine Sinan ÇETİNKAYA ve Turgay KUYUCU hocalarımızın getirilmesine. 3.Yönetim Kurulu üyesi olan Erkan DAVAS ve Devran İBRİKÇİ’nin yönetim kurulu üyelikleri    dernek tüzüğümüzün 29 maddesinde belirtilen, İki yönetim kurulu toplantısına geçerli bir mazeret göstermeden katılmayan üyelerin üyeliği düşer amir hükmü gereğince Yönetim Kurulu üyeliklerinin düşürülmesine.4.Kulübümüz altyapı sorumlusu olarak Yönetim Kurulu Üyesi Turgay KUYUCU’nun görevlendirilmesine karar verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL