Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 221

KAYMAKAM KÖKÇÜ’DEN SİYASİ PARTİLERE ZİYARET

13 Ağustos 2022 Tarihinde Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan “Mülki İdareler Kararnamesi” ile ilçemize kaymakam olarak atanan Onur Kökçü,20 Eylül 2022 Salı günü İlçemizdeki siyasi parti ilçe başkanlıklarını ziyaret..

KAYMAKAM KÖKÇÜ’DEN SİYASİ PARTİLERE ZİYARET

13 Ağustos 2022 Tarihinde Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan “Mülki İdareler Kararnamesi” ile ilçemize kaymakam olarak atanan Onur Kökçü,20 Eylül 2022 Salı günü İlçemizdeki siyasi parti ilçe başkanlıklarını ziyaret etti.

 

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Uzunköprü İlçe Başkanlığı;”İlçe Kaymakamımız sayın Onur Kökçü Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığımıza iadei ziyarette bulundular. İlçemiz ile ilgili konularda olumlu görüşme ve değerlendirmelerde bulunduk. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.

 

Ak Parti Uzunköprü İlçe Başkanlığı’ndan yapılan paylaşımda ise;” Uzunköprü Kaymakamımız Sn.Onur Kökçü İlçe Başkanlığımıza ziyarette bulundular.Sn Kaymakamımız ile Uzunköprü üzerine hoş sohbetler ettik.

Ziyaretleri için teşekkür eder, Uzunköprü için güzel çalışmalar yapmasının nasip olmasını dileriz.” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL