Eğitim Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 143

KAYA;”İŞİMİZ GÜCÜMÜZ EĞİTİM”

360 ÖĞRENCİ SIRASI VE 8 ÖĞRETMEN KÜRSÜSÜ BALIKESİR’E YOLA ÇIKTI Gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında birçok etkinliğe ve projelere imza atarak ilçemizin adını başarıyla temsil eden Uzunköprü Mimar Muslihiddin..

KAYA;”İŞİMİZ GÜCÜMÜZ EĞİTİM”

360 ÖĞRENCİ SIRASI VE 8 ÖĞRETMEN KÜRSÜSÜ BALIKESİR’E YOLA ÇIKTI

Gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında birçok etkinliğe ve projelere imza atarak ilçemizin adını başarıyla temsil eden Uzunköprü Mimar Muslihiddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, adını döner sermeyesiyle duyurmaya devam ediyor.

Geride bıraktığımız dönemde başlatılan proje kapsamında Mimar Muslihiddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Metal Teknolojileri alanında eğitim gören öğrenciler, öğretmenlerinin katkılarıyla okul atölyelerinde ürettikleri öğrenci sıraları ve öğretmen masalarını ülkemizdeki okullara dağıtmaya devam ediyorlar.

“360 ÖĞRENCİ SIRASI 8 ÖĞRETMEN MASASI YOLA ÇIKTI”

Mimar Muslihiddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, son olarak Döner Sermaye İşletmeleri Yönetmeliği çerçevesinde ürettiği 360 öğrenci sırası ve 8 öğretmen masasını Balıkesir Gömeç Mustafa Güvenç Aldemir Ortaokulu’na gönderdiler.

Gönderilen sıralar adına açıklama yapan Mimar Muslihiddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mesut Kaya, emeği geçen okul öğrencileri ve öğretmenlere teşekkür etti.

Döner sermayede yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Okul Müdürü Mesut Kaya, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Döner sermaye ile Öğrencilerimiz üretmenin mutluluğunu yaşarken emeklerinin karşılığını da alarak aile bütçelerine katkıda bulunuyor. Öğrencilerimiz bu üretimden toplamda en az yüzde 30 pay alacak. Öğretmen ve öğrencilerimizin ürettikleri ürünler, ülkemizin farklı bölgelerindeki ortaokul öğrencileri tarafından kullanılacak. Okulumuz Metal Teknolojileri Alanı öğretmen ve öğrencilerimizin Döner Sermaye İşletmeleri Yönetmeliği çerçevesinde ürettiği çift kişilik Ortaokul öğrenci sıralarını Balıkesir Gömeç Mustafa Güvenç Aldemir Ortaokulu’na gönderdik. Okulumuza toplam 360 öğrenci sıra takımı ve 8 adet öğretmen kürsüsü gönderilmiştir. Atatürk’ün dediği gibi “Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar önce onurlarını, sonra özgürlüklerini, daha sonra bağımsızlık ve geleceklerini kaybeder” biz eğitim neferleri olarak ülkemizin kalkınması adına elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” diye konuştu

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL