Kültür-Sanat Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 471

İYİ,KÖTÜ,ÇİRKİN OYUNU UZUNKÖPRÜ’DE SERGİLENDİ

Yazarlığını Eray Yasin Işık’ın yaptığı “İYİ KÖTÜ ÇİRKİN” Tiyatro oyunu Balabanköy Muhtarı Özgür Çevik’in katkılarıyla 27 Mayıs Cuma günü saat 20:30’da Uzunköprü Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’de sergilendi.Gösteriye Uzunköprü halkının katılımı..

İYİ,KÖTÜ,ÇİRKİN OYUNU UZUNKÖPRÜ’DE SERGİLENDİ

Yazarlığını Eray Yasin Işık’ın yaptığı “İYİ KÖTÜ ÇİRKİN” Tiyatro oyunu Balabanköy Muhtarı Özgür Çevik’in katkılarıyla 27 Mayıs Cuma günü saat 20:30’da Uzunköprü Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’de sergilendi.Gösteriye Uzunköprü halkının katılımı yoğundu.

 

Oyun öncesi gazetemize konuşan Seksenler dizisinden Butik Ali Karakteriyle tanınan Hakan Bulut;”Oyunumuz çok eğlenceli,keyifli takriben 130 oyun oynayan bir ekibiz.Geldikleri vakit memnun kalarak,karınları ağrıyarak,suratlarında bir gülümsemeyle evlerine dönecekler.” ifadelerini kullandı.

 

Seksenler dizisinde oynadığı Nevzat karakteriyle tanınan Eray Yasin Işık ise;”Oyunumuz eğlenceli komik,eğlendirirken düşündüren biraz politik olduğunu düşündüğümüz,insanların severek düşünerek birazda sahnede gördüklerini normal hayatta da karşılarına çıktığı için bundan keyif alarak ayrılırlar.Eğer insanlar gelirlerse,biz Uzunköprü’ye kadar geldik,bizi burada yalnız bırakmazlarsa çok eğleniriz.

 

Ekranların sevilen yüzü Ersin Korkut ise;”Bende Uzunköprü ile alakalı konuşacağım.1200 metre uzunluğu var,2. Murat zamanında yapılmış.Çok güzel ve tarihi bir köprü,gelmeden önce orayı gezdik,dolaştık.Akşam da İyi-Kötü-Çirkin oyunumuz var.” ifadelerini kullandı.

 

Tiyatro oyunu Uzunköprü halkından tam not aldı.Gösteri sonrası oyuncular katılım gösteren Uzunköprü Halkına ve katkılarından dolayı Balabanköy Köy Muhtarı Özgür Çevik’e teşekkür etti.Gösteri hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL