Siyaset Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 197

“İLÇEMİZDE SOSYAL KONUT PROJEMİZDE EV SAYIMIZI ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTIK”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Uzunköprü İlçe Başkanı Önder Kuruşar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı sosyal konut projesi hakkında açıklamalarda bulundu. AK Parti Uzunköprü ilçe Başkanı Önder Kuruşar, sosyal..

“İLÇEMİZDE SOSYAL KONUT PROJEMİZDE EV SAYIMIZI ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTIK”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Uzunköprü İlçe Başkanı Önder Kuruşar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı sosyal konut projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

AK Parti Uzunköprü ilçe Başkanı Önder Kuruşar, sosyal konutlarla ilgili olarak Uzunköprü halkına müjdeyi vererek, İlçemizde 109 ve Kırcasalih’te 90 sosyal konut projesini hayata geçireceklerini ifade etti.

Başkan Kuruşar,  yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Cumhuriyet tarihinin en büyük Sosyal Konut Projesini geçtiğimiz günlerde açıkladı. Özellikle düşük gelir düzeyine sahip olan vatandaşlarımızın yararına olan projede konut sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız 240 ay vade ile 2280 ve 3187 liradan başlayan taksitlerle İlk Evi’nin sahibi olabilecekler. Hedefimiz 81 ilimizde ve tüm ilçelerimizde 2023-2028 arasını kapsayan 5 yıllık süreçte 500 bin sosyal konut, 250 bin konut amaçlı arsa. Önümüzdeki 2 yıl içerisinde ise 250 bin konut, 100 bin konut yapılabilecek arsa ve 10 bin iş yeri ile Cumhuriyet tarihimizin en büyük Sosyal Konut Projesi için Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum. Bu konuda ilçemizde de gerekli talepler alınmaya başlandı. Halkımız tüm karalama politikalarına karşı devletine sahip çıkıp projeye yoğun ilgi göstermiştir. Kendilerine bu konuda çok teşekkür ediyoruz. İlçemiz merkezinde 109 olarak açıklanan sayıyı en az iki katına çıkarmak için görüşmeler yapıyoruz. Gelen talep sayısını bakıp bu konuda detaylı bir rapor sunacağız” ifadelerini kullandı.

“EDİRNE’DE BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ

Yaptıkları teşkilat çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Önder Kuruşar, “2023 öncesinde teşkilatımız ile saha çalışmalarını aralıksız sürdürürken, şehrimiz, ve köylerimizde ayak basmadığımız nokta kalmadığı gibi vatandaşlarımızı dinliyor, taleplerini topluyoruz. Sosyal konut projesi de vatandaşlarımızdan aldığımız talepleri raporlamamız neticesinde ortaya çıkmış bir projedir. Biz AK Parti olarak birileri gibi sadece sosyal medyada ve masada değil, hem masada hem saha çalışarak bu güne kadar büyük başarılar elde ettik. İnşallah 2023 seçimlerinde de çok büyük bir başarıya imza atarak hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Buradan başta Milletvekillerimiz olmak üzere tüm teşkilatlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Uzunköprü İlçe Başkanı Önder Kuruşar, müracaatların devam ettiğini belirterek, vatandaşlara teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL