Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 226

HÜR GAZETE 15 YAŞINDA!

Kuruculuğunu Selim Bekar’ın,İmtiyaz sahipliğini Bahtiye Bekar’ın,Yazı işler müdürlüğünü Serdar Manga’nın üstlendiği  Hür Gazetesi 15. yılını sizlerle kutlamanın haklı gururunu yaşıyor. Uzunköprü’de 26 Eylül 2008 tarihinde yayın hayatına başlayan Hür Gazete..

HÜR GAZETE 15 YAŞINDA!

Kuruculuğunu Selim Bekar’ın,İmtiyaz sahipliğini Bahtiye Bekar’ın,Yazı işler müdürlüğünü Serdar Manga’nın üstlendiği  Hür Gazetesi 15. yılını sizlerle kutlamanın haklı gururunu yaşıyor.

Uzunköprü’de 26 Eylül 2008 tarihinde yayın hayatına başlayan Hür Gazete bugün 1505. sayısı ile 15. yılına merhaba diyecek.

Hür Gazete imtiyaz sahibi Bahtiye Bekar,tarihi şehrimizin tüm temel sorunlarının çözümü konusunda basın olarak üzerlerine düşeni yerine getirmeyi ilke edindiklerini belirterek,Hür Gazete’nin geride kalan 15 yılda tüm kesimlerin takdirini toplamayı ve yerel gazeteler arasında düzeyli bir yer edinmeyi başardığını söyledi.

İlkeli haberciliği ön planda tuttuklarını ifade eden Bahtiye Bekar,gazetemizle ilgili;”26 Eylül 2008 tarihinde yayın hayatına başlayan gazetemiz Uzunköprü’yü kucaklayan,dürüst,seviyeli,birleştirici,tarafsız herkese ve her kesime eşit mesafede,objektif olmayı kendine şiar edinerek sürdürdüğü yayın hayatında 14 yılı geride bıraktı ve 15. yıla merhaba diyoruz.

Geride kalan yıllarda farklı,toplumun değer yargılarına saygılı,ilkeli yayın politikasından ödün vermeyen Hür Gazete,Uzunköprü Yerel Basınına da ayrı bir renk kattı.

İlk iki yılında 2 sayfa,3 ve 4. yılında 6 sayfa,9 yıldır da 8 sayfa olmak üzere her hafta Pazartesi ve Perşembe günleri olmak üzere okurlarımıza dolu dolu bir gazete sunmak için çaba sarf eden Hür Gazete,tarafsızlık ilkesinden asla taviz vermeyecektir.” diye konuştu.

Hür Gazete Kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Selim Bekar ise yayın hayatı süresince hep doğru,objektif ve tutarlı olmaya çalıştıklarını söyledi.Selim Bekar;”Hür Gazete olarak Uzunköprü ve Uzunköprü’ye karşı kendimizi sorumlu gördük ve bu sorumluluğun bilinci içinde hareket ettik.Hür Gazete çalışanları,okuyucularımızın verdiği destekle daha iyiyi,güzeli ve Uzunköprü için hayırlı olanı yapmanın çabasında 24 saat çalışıyor.

Geçen her yılın ardından gazetemiz farklı,toplumun değer yargılarına saygılı,ilkeli yayın politikası ile okurlarının beğenisini kazanmaya devam ediyor.Uzunköprü ve Uzunköprülülere karşı kendimizi sorumlu görüyor ve bu sorumluluğun bilinci içerisinde hareket ediyoruz.Haberlerimizde objektif olmak için gayret gösteriyor ve tarafsız bir yayın sürdürmek için mücadele ediyoruz.Halkımıza her zaman doğru haber okutmanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL