Edirne Haberleri Spor Okuma Sayısı: 531

HAVADA, KARADA, SUDA EN BÜYÜK EDİRNE!

Tarihi ve kültürü ile Balkanların başkenti olan Edirne 3 Şampiyonaya ev sahipliği yapacak. Musabeyli’de bulunan Edirne Motor Sporları Kamp ve Karavan Merkezi’nde yapılması planlanan Avrupa 65/85cc Motokros Şampiyonası, Bmu Doğu..

HAVADA, KARADA, SUDA EN BÜYÜK EDİRNE!

Tarihi ve kültürü ile Balkanların başkenti olan Edirne 3 Şampiyonaya ev sahipliği yapacak.

Musabeyli’de bulunan Edirne Motor Sporları Kamp ve Karavan Merkezi’nde yapılması planlanan Avrupa 65/85cc Motokros Şampiyonası, Bmu Doğu Avrupa Motokros Şampiyonası ve Türkiye Motokros Şampiyonası’nın tanıtım toplantısında Edirne Valisi Ekrem Canalp bilgilendirme yaptı.

3 büyük şampiyonaya aynı anda aynı yerde ev sahipliği yapacak tarihin başkenti Edirne’de düzenlenecek şampiyonaların tanıtım toplantısı Deveci Han Kültür Merkezi’nde Edirne Valisi Ekrem Canalp, Edirne Vali Yardımcısı Yusuf Güler, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, Türkiye Motosiklet Federasyonu As Başkanı Ogün Baysan, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş, İl Genel Meclis Üyeleri, Muhtarlar, kurum ve kuruluş temsilcileri ve sporcuların katılımıyla gerçekleştirildi.

Devecihan Kültür Merkezi’nde düzenlenen tanıtım toplantısında açıklamalarda bulunan Edirne Valisi Ekrem Canalp kentte gerçekleştirilecek projeler ile ilgili katılımcılara bilgi verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL