Asayiş Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 341

GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİNE KARŞI UYGULAMALAR ARTACAK

Uzunköprü Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada abartı egzoz vs.yöntemlerle gürültü kirliliği yapan motorlar ile aşırı yüksek sesli müzik yayını yaparak seyreden araçlara dair uygulamaların artacağını açıkladı. Uzunköprü Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan..

GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİNE KARŞI UYGULAMALAR ARTACAK

Uzunköprü Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada abartı egzoz vs.yöntemlerle gürültü kirliliği yapan motorlar ile aşırı yüksek sesli müzik yayını yaparak seyreden araçlara dair uygulamaların artacağını açıkladı.

Uzunköprü Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada;”Egzoz vs yöntemlerle gürültü kirliliği yapan motorlar ile aşırı yüksek sesli müzik yayını yaparak seyreden araçlara dair uygulamalar sıklaştırılarak arttırılacaktır. Yapılan ihbarların önemle değerlendirilerek bu tür araçlara yönelik adli ve trafik mevzuatınca verilen tüm yetkiler tereddüt etmeden kullanılacaktır. Rahatsızlıklar ile karşılaşan vatandaşlarımızın karşılaştıkları olumsuzluklar ile ilgili olarak “ 112 Acil Çağrı Merkezi ” hattına veya “ 0 505 318 22 51 ( whatsapp vb sesli görüntülü mesajlaşma uygulamalara açık   ) ihbar hattına ” bilgi vermeleri durumunda en kısa zamanda değerlendirilerek adli ve idari işlemler yapılacaktır.” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL