Asayiş Yurt Haberleri Okuma Sayısı: 390

EŞİNİ VE 3 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNU ÖLDÜREN ZANLI TUTUKLANDI

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde bir hafta önce boşandığı eşini ve 3 yaşındaki oğlunu öldüren zanlı tutuklandı. Olay Süleymanpaşa ilçesine bağlı Çiftlikönü Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre bir hafta önce boşanan ikili..

EŞİNİ VE 3 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNU ÖLDÜREN ZANLI TUTUKLANDI

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde bir hafta önce boşandığı eşini ve 3 yaşındaki oğlunu öldüren zanlı tutuklandı.

Olay Süleymanpaşa ilçesine bağlı Çiftlikönü Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre bir hafta önce boşanan ikili Burak T. (24) ve Cansu S. (24) arasındaki tartışmalar boşandıktan sonrada devam etti. Dün gece ikili arasında tartışma çıkmasının ardından Burak T. Eski eşi Cansu S. ve 3 yaşında ki bebeği Selim Ali T.’nin yaşadığı eve gitti. Evde de tartışmaların devam etmesi sonrası cinnet geçiren Burak T. önce eski eşi Cansu S.’yi sonrada 3 yaşında ki bebeği Selim Ali T.’yi bıçaklayarak öldürdü.

İNTİHAR EDEMEYİNCE POLİSE TESLİM OLDU

Alınan bilgiye göre, 3 yaşında ki oğlunu ve eski eşini öldüren zanlı iddiaya göre evden çıktıktan sonra saklandığı yerde intihar etmeyi denedi. Bir süre sonra intihardan vazgeçen Burak T. Daha sonra karakola giderek polise teslim oldu. Emniyetteki sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL