Meriç Haberleri Okuma Sayısı: 656

EROL DÜBEK’İN, KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI.

Meriç ilçesi Belediye Başkanı Erol Dübek’in, koronavirüs testi pozitif çıktı. 2’nci doz aşısını olduktan sonra korovirüse yakalanan  Dübek, ailesi ile birlikte karantinada. Dübek, aşı olan eşinin ve annesinin de testlerinin..

EROL DÜBEK’İN, KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI.

Meriç ilçesi Belediye Başkanı Erol Dübek’in, koronavirüs testi pozitif çıktı. 2’nci doz aşısını olduktan sonra korovirüse yakalanan  Dübek, ailesi ile birlikte karantinada.

Dübek, aşı olan eşinin ve annesinin de testlerinin pozitif çıktığını, Meriç Belediyesi’nde de 12 kişinin karantinada olduğunu açıkladı.

Dübek, yaptığı açıklamada, “2 kez aşı oldum. Annem biraz rahatsızdı. Meriç’teki hastaneye götürdüm. Orada tahlil yaptırdık, kanımda mikrop gördüler. Doktor Uzunköprü’deki hastaneye sevk etti. Orada Kovid-19 testi yaptırdık, maalesef pozitif çıktı.  Meriç’e geldik, ben de test yaptırdım. Maalesef benim de testim pozitif çıkınca eşim de annem de karantinaya alındık. Meriç’te evimizde karantinadayız. Ayın 17’sine kadar evde kalacağız. Sağlık durumuzda herhangi endişe edilecek bir durum yok. Bu sürecin dört gözle bitmesini ve göreve dönmeyi bekliyorum. 72 yaşındayım. İki aşıyı da annem de eşim de ben de olmuştuk.  Çarşamba sabahı encümen toplantısı yaptık, ondan sonra da haber geldi, evden ayrılmayın. Daimi encümen,  hesap işleri müdür vekili, yazı işleri müdür vekili onlar da şu anda gözetim altında. Meriç belediyesinde şu anda 10-12 kişi karantinada” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL