Edirne Haberleri Siyaset Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 211

ERKAL: ARTIK İNSANLARDA KORKU KALMAMIŞ

İYİ Parti’de yaşanan kapanma sürecinin ardından tekrar İYİ Parti Uzunköprü İlçe Başkanlığı, görevine getirilen İbrahim Erkal, yetki belgesini geçtiğimiz gün düzenlenen törenle İYİ Parti Edirne İl Başkanı Serpil Tütüncü’nün elinden..

ERKAL: ARTIK İNSANLARDA KORKU KALMAMIŞ

İYİ Parti’de yaşanan kapanma sürecinin ardından tekrar İYİ Parti Uzunköprü İlçe Başkanlığı, görevine getirilen İbrahim Erkal, yetki belgesini geçtiğimiz gün düzenlenen törenle İYİ Parti Edirne İl Başkanı Serpil Tütüncü’nün elinden aldı.

İYİ Parti Uzunköprü İlçe Başkanlığı binasında, yapılan basın toplantısına; çok sayıda partili katılım gösterdi.

İlçe Başkanı Erkal, “Uzunköprü’de İYİ Parti’ye azalmaz bir teveccüh, inanılmaz bir özlem var. İktidarın oluşturduğu korku rejimini de insanların üzerinden yıktığımızı da görüyorum. Eskiden insanları üye yapmakta zorlanırken, artık bizi yolda çeviriyorlar ‘Bizi üye yap’ deyip sosyal medyada fotoğraf paylaşmayı istiyorlar. Artık insanlarda korku kalmamış. Bundan onur ve gurur duydum. Bunları yaşadıktan sonra da partimle ve bu partide siyaset yaptığım için kendimle gurur duydum. Bundan sonra yapmamız gereken tek şey halkımızın bu teveccühüne daha çok çalışarak layık olmak, İYİ Parti’yi bölgemizde çok daha iyi yerlere getirmektir” dedi.

“TÜTÜNCÜ; BU SEÇİM TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ”

Daha sonra söz alan İYİ Parti Edirne İl Başkanı Serpil Tütüncü, İYİ Parti’nin hızla büyüdüğünün altını çizerek şunları söyledi; “Önümüzdeki seçim normal bir seçim değil. Bu seçim Türkiye’nin geleceği. Bunun için de İYİ Parti çok çalışıyor ve çalışmak zorunda ki, çalışacağız. Başkanlarım da ateş gibi başkanlar, inşallah her şey çok daha iyi olacak” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından İYİ Parti Edirne İl Başkanı Serpil Tütüncü İlçe Başkanı İbrahim Erkal’a İlçe Başkanlığı, yetki belgesini teslim ederken, Erkal’da oluşturduğu İlçe Yönetim Kurulu, listesini kendisine teslim etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL