Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 257

ERCAN İHTİYAR YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA ADAYIM.

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Başkan Adayı Ercan İhtiyar 1 Ekim 2022 tarihinde yapılacak Seçimde beyaz listeden başkan adayı  olduğunu kamuoyunla paylaştı.   Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Başkan Adayı Ercan İhtiyar..

ERCAN İHTİYAR YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA ADAYIM.

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Başkan Adayı Ercan İhtiyar 1 Ekim 2022 tarihinde yapılacak Seçimde beyaz listeden başkan adayı  olduğunu kamuoyunla paylaştı.

 

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Başkan Adayı Ercan İhtiyar yaptığı açıklamada: Seçimde 7 GRUPTA (19 ARKADAŞIMLA) BEYAZ LİSTELERLE ÜYELERİMİZİN DESTEĞİNE ve GÖREVE TALİBİZ.

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odamızın üyeleri (Şahıs İşletmeleri, Şirket ve kooperatiflerin temsilcilerinin) katılımıyla 01.Ekim.2022 CUMARTESİ günü Hizmet Binamızda seçime gidiyoruz.

Ticaret ve Sanayi Odalarının Seçim sistemi Ticaret Bakanlığımızın kanun ve yönetmelikleri kapsamında yürütülmektedir.  İlçe Seçim Kurulu tarafından seçme ve seçilme hakkına sahip üyelerimiz kesinleştirilmiştir.

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODAMIZDA 18 Meclis Üyemizle birlikte, Önce üyelerimizin ardından da Meclise seçilen arkadaşlarımızın teveccühü ile 2 dönemdir Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendim ve yürüttüm.

GÖREV SÜRECİMİZDE Ekibimiz ve Meclis üyelerimizle birlikte Ciddi bir çalışma sonucu odamız AKREDİTASYON sürecini tamamladı. Odamız Avrupa da ki odalar la aynı kalite de 5 YILDIZLI HİZMET SUNAN (hedefleri ve projeleri olan, her şeyi ile şeffaf ve çalışmaları ölçülüp değerlendirilebilen) hizmet anlayışı ile çalışmalarına devam etmektedir.

İşsizlik sebebiyle sürekli göç veren ilçemizde işsizliği azaltmak ve ticaret hacmini büyütmek için meclis üyelerimiz ile istişare ederek İKİ BÜYÜK PROJE hazırladık.

İlk projemiz UZUNKÖPRÜ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ, Diğer projemiz LOJİSTİK ve ENDÜSTRİ MERKEZİ olarak hazırlanmış olup, şu anda ENDÜSTRİ BÖLGESİ ile ilgili süreç Sanayi İl Müdürlüğü ve Sanayi Bakanlığı nezdinde devam etmektedir.

Bu projelerimizin ve çalışmalarımızın yürüttüğümüz 4 yıllık görev süremizin 2 yılı PANDEMİYE denk geldi. Tüm dünyada olduğu gibi Pandemi UTSO olarak bizim hedeflerimizde de aksamalara sebep oldu.

BU PROJELER İLÇEMİZİN GELECEĞİ, BÖLGE HALKININ REFAHININ ARTMASI ve TİCARETİN GELİŞMESİ için olmazsa olmaz ve hayata geçirilmesi gereken projelerdir.

Projelerimizi hayata geçirmek için YERELDE Sayın Valimiz ve Yeni Kaymakamımız ile konuları istişare ettik.  Ankara da ise Sanayi Bakan Yardımcımız ve Sanayi Bölgeleri Genel Müdürümüzü çalışmalarımızla ilgili bilgilendirdik.

Başladığımız projelerimizi hayata geçirebilmek için YENİ OLUŞACAK MECLİSİMİZLE BİRLİKTE YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA ADAYIM.

Bu kapsamda mevcut meclis üyelerimizden SADECE  5 kişi TECRÜBELERİ ile mecliste görev almak için TEKRAR aday olurken, GENÇ İŞİNDE BAŞARILI DİNAMİK 14 YENİ arkadaşımız, mecliste göreve talip olmuştur.

7 ayrı Meslek Grubunda 19 arkadaşımızla BEYAZ LİSTELERLE seçimde üyelerimize hizmet etmeye talibiz.

Arkadaşlarımız kendi sektörlerinde ki üyeleri bire bir ziyaret etmekte olup, birçoğuna bizzat eşlik etmekteyim. Hem projelerimizden bahsetmekte hem de seçimde BEYAZ LİSTEYELERE destek istemektedirler.

Kararı SANDIKTA 01.Ekim.2022 Cumartesi günü Saygıdeğer Ticaret ve Sanayi Odamızın üyeleri verecek. 7 ayrı meslek grubunda 7 ayrı seçim olacak, her grubun üyeleri ilgili grupta kendilerini en iyi temsil edeceğine inandıkları kişi veya işletmeleri tercih ederek Ticaret Odamızın Mecliste temsil edecek işletmeleri oyları ile belirleyecektir.

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞIMDA yeni oluşacak meclis üyeleri ile bölgemize birlik ve beraberlik içinde hizmet etmeye devam etme gayreti içinde olacağımızı kamuoyu ve üyelerimizle paylaşmak istedik.

HEM İLÇEMİZ, HEM DE ÜYELERİMİZ İÇİN HAYIRLI OLMASINI DİLİYOR, HEPİNİZİ SAYGI İLE SELAMLIYORUM.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL