Eğitim Okuma Sayısı: 182

DERS KİTAPLARI, İLÇE KİTAP DEPOMUZDA YERLERİNİ ALDI.

  Uzunköprü İlçe Millî Eğitim Müdürü Eralp AKMAN,Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; 2022-2023 eğitim öğretim dönemi hazırlıkları kapsamında, 2003 yılından itibaren öğrencilerimize, Bakanlığımız tarafından ücretsiz gönderilen ders kitapları, ilçe kitap..

DERS KİTAPLARI, İLÇE KİTAP DEPOMUZDA YERLERİNİ ALDI.

 

Uzunköprü İlçe Millî Eğitim Müdürü Eralp AKMAN,Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; 2022-2023 eğitim öğretim dönemi hazırlıkları kapsamında, 2003 yılından itibaren öğrencilerimize, Bakanlığımız tarafından ücretsiz gönderilen ders kitapları, ilçe kitap depomuzda yerlerini aldılar.

12 Eylül’de öğrencilerimizin sıralarında hazır olacaklar.

 

Millî Eğitim Bakanlığımız, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında öğrencilere dağıtılacak olan ücretsiz ders kitapları ilçemizdeki Müdürlüğümüze ait kitap depolarına gelmeye başladı.

Uzunköprü İlçe Millî Eğitim Müdürü Eralp AKMAN ve Şube Müdürü Kadir YILANCI Müdürlüğümüzün kitap deposuna gelen ders kitaplarını incelediler ve ders kitaplarının okullarımıza intikali için yapılan çalışmalar hakkında istişarede bulundular.

İlçe Millî Eğitim Müdürü  Eralp AKMAN, kitapların tertipli ve düzenli bir şekilde tasniflenmesi ve gelen kitapların yeni eğitim öğretim yılı başlamadan öğrencilerimizin kitaplarının sıralarının üzerine bırakılması yönünde talimat verdi. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise seviyelerinde dağıtılacak olan kitaplar eğitim öğretim başlamadan önce okullarımıza ulaştırılarak okullar açıldığında öğrencimize dağıtılacak şekilde planlama yapıldı.’’Paylaşımına yer verdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL