Asayiş SonDakika Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 1.094

ÇİFTLİKKÖY SALARLI YOLUNDA ÇOK KAZA OLUYOR

Tarihi taş köprümüz Uzunköprü’nün restorasyonu için çalışmaların başlaması ile birlikte gözlerin çevrildiği Meriç-Uzunköprü ulaşımına alternatif olması için çalışma başlatılan, Çiftlikköy Köprüsü üzerinden geçecek Salarlı bağlantı yolu da 22 Eylül 2021..

ÇİFTLİKKÖY SALARLI YOLUNDA ÇOK KAZA OLUYOR

Tarihi taş köprümüz Uzunköprü’nün restorasyonu için çalışmaların başlaması ile birlikte gözlerin çevrildiği Meriç-Uzunköprü ulaşımına alternatif olması için çalışma başlatılan, Çiftlikköy Köprüsü üzerinden geçecek Salarlı bağlantı yolu da 22 Eylül 2021 tarihinde törenle trafiğe açılmıştı.

 

ARAÇ SÜRÜCÜLERİNDEN YETKİLİLERE ÇAĞRI BAĞLANTI YOLUNDA ÇOK KAZA OLUYOR!

Tarihi taş köprü Uzunköprü’nün 4-5 yıl sürecek bir restorasyon çalışmaları için trafiğe kapatılmasının ardından, özellikle Meriç bölgesinden ilçemize ulaşım kolaylığı sağlanması için açılan Çiftlikköy Köprüsü üzerinden geçecek Salarlı bağlantı yolu sürücülerin tepkisini çekmeye devam ediyor.

 

 

Gazetemizi arayan ve  yetkililere seslerini duyurmak istediklerini  söyleyen Sürücülerden Nail Çelik, yapılan bu yolda Hergün bir kaç kaza meydana geliyor.

 

Nail Çelik: işimin gereği her sabah erken saatlerde Meriç istikametinden gelip yeni yapılan Çiftlik köy salarlı yolunu kullanıyorum. bu yolu bilmeyenler %90  kaza yapıyor.Yapılan Keskin virajları  uyarı levhaları konulmalı, salarlı girişine  tabelalar asılmalı, Yol şeritleri çizilmeli dün hava sisliydi yolu bilmeyen sürücü levhalarda olmayınca direk tarlaya  uçtu. Allahtan vatandaşlarımıza bir şey olmadı. maddi hasarlı kaza olarak geçti. maddi hasarlı kaza dediysem araç en az 350 bin tl. kullanılamaz hale geldi. suçlu kim sürücümü Yolu böyle  yapan mı?

 

Nail Çelik, son sözlerinde trafik uyarı işaretlerinin bir an önce montajının yapılmasına yönelik ilgili kurumları göreve davet etti. Söz konusu yolda 2 gün içerisinde 20-55 arasında aracın yoldan çıkmak suretiyle kazaya karıştığı bizzat şahit olduğunu söyledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL