Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 264

CHP’Lİ 3 MECLİS ÜYESİ ORTAK AÇIKLAMA YAPTI.

Hür gazete 9 Ocak 2023  Pazartesi  1541 Sayısında  manşetten verdiği  BİRSEN ÇOTRA  CHP’DEN İHRAÇ EDİLDİ! GÖZLER DİĞER 3 MECLİS ÜYESİNDE!  Haberimize  CHP Uzunköprü Belediye Meclis Üyeleri Ogan Ersoy – Edip..

CHP’Lİ 3 MECLİS ÜYESİ ORTAK AÇIKLAMA YAPTI.

Hür gazete 9 Ocak 2023  Pazartesi  1541 Sayısında  manşetten verdiği  BİRSEN ÇOTRA  CHP’DEN İHRAÇ EDİLDİ! GÖZLER DİĞER 3 MECLİS ÜYESİNDE!  Haberimize  CHP Uzunköprü Belediye Meclis Üyeleri Ogan Ersoy – Edip Can Yayalar – Şerafettin Çakır yazılı bir cevap verdi.

 

Hür gazete 9 Ocak 2023  Pazartesi gazetemiz 1541 sayımızda manşetten verdiğimiz BİRSEN       ÇOTRA  CHP’DEN İHRAÇ EDİLDİ! GÖZLER DİĞER 3 MECLİS ÜYESİNDE!  Haberimiz

 

Hür Gazete haber merkezinin CHP Kulislerinden edindiği bilgiye göre;CHP Uzunköprü Belediye Meclis Üyesi Birsen Çotra,CHP İl Disiplin Kurulu kararıyla CHP’den ihraç edildi.Geride bıraktığımız dönemde gerek sergilediği parti tüzüğüne uygun olmayan tavırları,gerekse belediye meclisinde kendi partisine gösterdiği taraflı muhalefet ile sık sık gündemi meşgul eden Birsen Çotra disiplin suçu işlediği gerekçesiyle partiden atıldı.

 

Bununla beraber aynı şekilde grup kararlarına aykırı davranan diğer CHP’li belediye meclis üyeleri Edip Can YAYALAR,Şerafettin ÇAKIR ve Ogan ERSOY için de disiplin sürecinin başlatılıp başlatılmayacağı da cevap bekleyen sorular arasında.Gelişmeler ile ilgili bilgileri siz değerli okurlarımız ve takipcilerimize aktarmaya devam edeceğiz.

 

21 gün sonra 4 belediye meclis üyesinin  ortak  yazılı basın açıklaması

 

CHP UZUNKÖPRÜ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ Ogan Ersoy – Edip Can Yayalar – Şerafettin Çakır, ortak bir yazılı basın açıklaması yaptı.

 

Yapılan yazılı açıklamada:Cumhuriyet Halk Partisi yetkili organları tarafından “hakkımızda disiplin süreci başlatıldığı ve bu sürecin sonucunda partimizden ihraç edildiğimize” yönelik ortaya atılan asılsız iddialara karşın, İlçe Başkanımız Muammer Çetiner’in; şahsımızı ve dolayısıyla şahsımız üzerinden partimizi yıpratmaya yönelik oluşan kirli bilgi ağı karşısında sessiz kalması üzerine bu açıklamayı yapma zaruretti dolmuştur.

Cumhuriyet Halk Partisi Uzunköprü Belediye meclis üyeleri olarak belirtmek isteriz ki; partimizden ihracımızı gerektirecek herhangi bir söylem veya eyleme imza atmadığımız gibi, hakkımızda da başlatmış olan bir disiplin süreci bulunmamaktadır.

Başlatılan disiplin süreci yalnızca belediye meclis üyemiz, kıymetli yol arkadaşımız Birsen Çotra’ya yönelik olmakla birlikte, Sayın Çotra’nın partimiz yüksek disiplin kuruluna yapacağı savunmasının ardından süreçten aklanarak çıkacağı ve uzun yıllardır gururla taşıdığı Cumhuriyet Halk Parti Üyeliğinin süreceğine inancımız tamdır.

Ve umuyoruz ki;  Türkiye Cumhuriyeti’ne demokrasi armağan eden partimiz ismi, bir daha böyle demokrasi dışı süreçlerle anılmaz.

CHP UZUNKÖPRÜ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ Ogan Ersoy – Edip Can Yayalar – Şerafettin Çakır

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL