Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 180

BECAN:’’UZUNKÖPRÜ’DE HERŞEY GÜZEL OLACAK’’

Temmuz ayının hemen başında sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla Uzunköpülülere yeni bir sosyal alan kazandırdıklarının müjdesini veren Belediye Başkanı Özlem Becan, uzun yıllar pancar satış kooperatifinin yönetim binası olarak..

BECAN:’’UZUNKÖPRÜ’DE HERŞEY GÜZEL OLACAK’’

Temmuz ayının hemen başında sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla Uzunköpülülere yeni bir sosyal alan kazandırdıklarının müjdesini veren Belediye Başkanı Özlem Becan, uzun yıllar pancar satış kooperatifinin yönetim binası olarak kullanılan şehir merkezinde ki taşınmazı işaret etmişti.

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne ait olan bu taşınmazın belediye mülkiyetine mi geçtiği, yoksa kiralama mı yapıldığına dair bir bilgilendirme yapmaktan kaçınan Belediye Başkanı Özlem Becan, sadece taşınmazın Uzunköprü halkına sosyal alan olarak hizmet vereceğini belirtmekle yetinmişti.

“Şeker Park Gençlik, Kültür, Sanat Merkezi ve Atatürk Kütüphanesi” olarak nitelendirdiği projesinin çok yakında Uzunköprülülere hizmet vermeye başlayacağını ifade eden Belediye Başkanı Özlem Becan, sözünü verdiği projeye yönelik ilk somut adımını attı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Marmara Belediyeleri işbirliği projesi kapsamında, 21 Eylül Çarşamba günü Uzunköprü Belediyesi’ne yönelik ziyaret programı düzenleyen İBB yetkilileri söz konusu alanda incelemede bulundu.

Ziyaretle ilgili bilgilendirmede bulunan Belediye Başkanı Özlem Becan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi heyetiyle Şeker Park Projesi ile ilgili fikir alışverişinde bulunduklarını ifade ederek yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Kardeş Belediyemiz İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden gelen 17 yönetici ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Sayın Orhan Çakır ile birlikte Şeker Park’ı ziyaret ederek gelecekteki işbirliklerimiz için fikir alışverişinde bulunduk. Kardeş Belediyemiz İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile geliştirdiğimiz işbirliği sonucunda şehrimize birçok imkan, proje ve hizmet kazandırmaya hazırlanıyoruz”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL