Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 231

BECAN;”MÜTHİŞ BİR FESTİVALİ GERİDE BIRAKTIK

20 Eylül 2022 Salı günü Özlem Becan ve Uzunköprü Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi Ali Bülent Ulusoy ilçemizde bulunan basın emekçileriyle bir araya geldi.   Uzunköprü Belediye Başkanı..

BECAN;”MÜTHİŞ BİR FESTİVALİ GERİDE BIRAKTIK

20 Eylül 2022 Salı günü Özlem Becan ve Uzunköprü Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi Ali Bülent Ulusoy ilçemizde bulunan basın emekçileriyle bir araya geldi.

 

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan,İlçemizde 15-18 Eylül tarihleri arasında 1.’si düzenlenen “Tarihi Uluslarası Uzunköprü Festivali”ni değerlendirdi.

Uzunköprü’nün hemen her bölgesinde organize edilen çeşitli etkinlikler ile halk büyük coşku yaşadı. Atölyelerden çeşitli yarışmalara, söyleşi etkinliklerinden dev konserlere Uluslararası Tarihi Uzunköprü Festivali, Uzunköprü’yü dolduran on binlerden tam not aldığını düşünüyorum. 4 Gün boyunca Sahada olan ve Uzunköprü’yü tanıtmak için canlı yayınlar sosyal medya hesaplarınızdan yaptığınız paylaşımlarla festivalimizin geniş kitlelere ulaştırdığınız için tüm basın emekçi arkadaşlarımıza şahsım ve Uzunköprü halkı adına teşekkür ediyorum.

Basın gözüyle  gözlemleri nelerdir.Yerel Basın: Bu yıl Yapılan festivalimizin Uzunköprü esnafına ekonomik yönden katkısı çok yüksek oldu.geçmiş yıllarda ki konsept’inden çok farklı olacağını Tarihi köprümüz ve özgürlük anıtımızın ön plana çıkarılacağını bekliyorduk.Basın mensupları olarak  gördüğümüz eksik bunlar.

 

Uzunköprü halkı ve ziyaretçiler festival alanında kurulan satış reyonlarına büyük ilgi gösterdi. Festival alanının şehir merkezine taşınmasıyla ortaya çıkan büyük hareketlilik Uzunköprü esnafının yüzünü güldürdü.

 

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan,Sayın Valimize, sayın Kaymakamımıza, Belediye Başkanlarımıza, siyasi partilerimizin başkan ve temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarımızın başkan ve temsilcilerine, köy mahalle muhtarlarımıza, emekçi basın mensuplarımıza, kıymetli konuklarımıza ve kalbimizin her daim birlikte attığı, büyük bir aile olduğumuz Uzunköprü halkına katılımları için çok teşekkür ediyoruz.

 

BASIN EMEKÇİLERİNE PLAKET VERDİ

Cumhuriyet Parkı’nda basın mensuplarıyla bir araya gelen Becan ve Ulusoy festival boyunca büyük emek ve çaba gösteren basın mensuplarına teşekkür ederek günün anısına birer teşekkür plaketi takdim etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL