Meriç Haberleri Okuma Sayısı: 586

BAŞKAN ALTAY:”KÜPLÜMÜZÜ PARLAK BİR GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ.

2019 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden Meriç ilçesine bağlı Küplü Belediye Başkanı seçilen Gökmen Altay,  Sosyal medyadan canlı yayın yaparak 24 aylık icraatlarını anlattı. İyi günde Kötü Günde birlikte olmanın..

BAŞKAN ALTAY:”KÜPLÜMÜZÜ PARLAK BİR GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ.

2019 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden Meriç ilçesine bağlı Küplü Belediye Başkanı seçilen Gökmen Altay,  Sosyal medyadan canlı yayın yaparak 24 aylık icraatlarını anlattı.

İyi günde Kötü Günde birlikte olmanın kıymetini anladık, anlamayanın anlaması dileği ile başladığı açıklamalarına,Doğanın bize anlatmak istediği bir şey var beklentisiz çıkarsız,sıfatsız dayanaşma. Bizi sevsin sevmesin biz herkezi seviyoruz.

 

31 Mart yerel seçimlerin üzerinden 24 ay geçti.Küplü Halkı  5 yıllığına görevi bize emanet ettiğiniz için kendi adıma ve meclis üyelerim adına  tekrar teşekkür ediyorum.

 

Geçmişte yapılan yerel seçimleri  incelediğimizde Memleketimizde 2019 yerel seçimlerine kadar %47 ile seçilmiş yerel iktidar olmadığını gördük. Bundanda bizler daha çok çalışmamız gerektiğini anladık.

 

bize verdiğiniz oylara layık olmak için 24 aydır gece gündüz çalışıyoruz çalışmaya devam edeceğiz.

belediyenin bütçesi düşükmüş,gelirlerimiz azmış,geçmiş dönemden kalan borçları çokmuş?pandemi önlemleri gelirlerimizi düşürmüş gibi kulllanmadan hiç bir mazerete sığınmadan memleketimin güzel insanlarına öncelikle derman olmaya çalışıyoruz.

 

Yola çıktığımızda kullandığımız sloganlardan biri hep birlikte sevgiyleydi.bu sloganı samimi bir şekilde söyledik. sözümüzün arkasındayız.diğer bir sloganımızda her evin evladı olmak istiyorum.bu konudada beni ailesinin bir ferdi olarak görmek isteyenler için devam ediyor.oğlu,kardeşi, abisi torunu  görmek isteyenlere görmek isteyenleride zorlayamayız.

Bizim işimiz memleket,Gücümüz memleketimin güzel insanlarıdır.hep birlikte küplümüzü parlak bir geleceğe taşıyacağız.bunun içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Yandaşlarına ayrı,Yandaş olmayanlara ayrı şekilerde hizmet vermeyeceğiz.herkese eşit şekilde davranacağız.

belediyede makam aracı varken,kendime özel halkımın bütçesinden kendime makam aracı kiralamadık.kiralamayacağımda.bu araçalrın belediyenin hesabından yakıt alarak mesai saatleri dışında kendi özel işlerimiz için kullanan,kendi zevkimiz için yurt dışına,şehir dışına gidip zevkki sefa süren belediye başkanı olmadık. olmayacağız.

 

Bu memlekete ihanet edecek hiç birşeye  onay veren bir belediye başkanı olmadım. olmayacağımda.bizim böyle siyasetçilerle hiç bir benzerliğimiz yoktur.yeri geldiğinde memleketimin güzel insanları için bir işçi gibi çalıştım.çalışmayada devam edeceğim.ben bu memlekette doğdum bu memlekette öleceğim.Seçime 15 gün kala belediyenin bütçesinden 30 bin TL tutarında 2 adet telefon,belediyeye ait düz üstü bilgisayarı alıp seçimi kaybettiğindede teslim etmeyen başkan asla ve asla olmayacağım.yetimin hakkı var.2300 kişinin hakkı var nasıl birt zihniyet bunu yapar.airette iki elimiz yakasında olacak.bu dünyadada peşini bırakmıyoruz mahkeme süreci devam ediyor.”Dedi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL