Tarım Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 448

ASLAN; 3 ARKADAŞIMIZLA YOLUMU BEN AYIRDIM

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı 365 oda ve borsada yasal seçim sürecine girilmesinin ardından, ilçemizde de TOBB bağlı Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsasında seçim hareketliliği başladı…

ASLAN; 3 ARKADAŞIMIZLA YOLUMU BEN AYIRDIM

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı 365 oda ve borsada yasal seçim sürecine girilmesinin ardından, ilçemizde de TOBB bağlı Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsasında seçim hareketliliği başladı.

1 Ekim tarihinde seçim kararı alındığını kamuoyunla paylaşan  Uzunköprü Ticaret Borsası, mevcut başkanı Egemen Aslan aday olduğunu açıkladı.

 

 

                                      SON KEZ ADAY OLUYORUM

 

Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan,2 Eylül 2022 Cuma günü Ticaret Borsası toplantı salonunda basın açıklaması yaparak (SON KEZ ADAY OLUYORUM)diyerek 1 Ekim 2022 Cumartesi Günü yapılacak  seçimde aday olduğunu açıkladı.

 

14 KİŞİLİK MECLİS GRUBU  ARKADAŞIMIZDAN  3 ‘Ü İLE  YOLUMUZU BEN AYIRDIM.

 

Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan,14 Kişilik Meclis grubu Arkadaşımızdan  3 ‘Ü ile  YOLUMUZU BEN AYIRDIM.1 Arkadaşımızın toplantılara katılamıyorum size çok katkı sunamıyorum  diyerek   yönetimden arzını talep etti. 1 Arkadaşımız dün seninle birlikte devam edeceğim dedi. Bugün devam etmeyeceğini bana bildirdi.

ASLAN,’’KOLTUKLARDA ÇOK UZUN SÜRE KALMAK DOĞRU DEĞİL’’GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇMALIYIZ.

Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan, Uzunköprü Ticaret Borsası Türkiye’nin satış salonu ve  ürün tahlil laburatar olarak  en iyi 5. Borsayız.

 

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI EN ŞEFFAT BORSADIR

Türkiye çapında zaten günlük satış rakamları ve hacmi referans alınan ilk 5 borsa içinde yer alırken, Borsamız ne yaptı; mezat şeklinde günlük satışa katılan tüccarlar arasında vuku bulan açık arttırma yönetimi ile yapılan satış sistemine elektronik satış ortamına çevirerek müstahsilin ürün değerini yükseltti.Artık kimse kimsenin rakamını göremiyor ve tüccarlar arası rekabet daha da artarak çiftçi kardeşimin buğdayı yada çiçeği tam karşılığını alarak ihale sonlanıyor.

                100 DÖNÜM ARAZİ ARAYIŞIMIZ DEVAM EDİYOR.

 

 

Uzunköprü Ticaret Borsasını gelecek dönem yeni yerine taşıyacağız. 100 Dönüm arazi arayışımız devam ediyor.

9 Yıl içinde  yönetim kurulunda alınan kararlarda şer yoktur oy birliği ile alınmıştır.’’Dedi.

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL