Siyaset SonDakika Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 849

ANKARA’NIN YOLLARINI MI UNUTTUK?

Çakmak Sulama Barajı projesi bilgilendirme toplantısı Uzunköprü Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan, Uzunköprü Belediye başkanı Özlem Becan,basın mensupları,STK Temsilcileri’nin katılımı ile 1 Eylül Çarşamba günü Çakıcı Hotel’de yapılmış ve toplantının ardından..

ANKARA’NIN YOLLARINI MI UNUTTUK?

Çakmak Sulama Barajı projesi bilgilendirme toplantısı Uzunköprü Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan, Uzunköprü Belediye başkanı Özlem Becan,basın mensupları,STK Temsilcileri’nin katılımı ile 1 Eylül Çarşamba günü Çakıcı Hotel’de yapılmış ve toplantının ardından yakın zamanda bir Ankara ziyaretinin yapılacağı açıklanmıştı.

Yapılan toplantının ve verilen sözün ardından 2 ay geçmesine rağmen herhangi bir Ankara ziyareti kararı açıklanmadı. Bizde gazetemiz olarak  26 Ekim tarihinde sosyal medya hesaplarımızdan;” Eylül ayı başında Çakıcı Hotel’de Kaymakam,Belediye Başkanı,STK Başkanları,Yerel Basın ile Çakmak Barajı için yapılan toplantıda Ankara ziyareti kararı çıkmıştı.Ankara ziyareti n’oldu? 20 Yıldır bitmeyen Çakmak Barajı,TBMM’de bütçe görüşmelerine gündeme alındı mı? Uzunköprü Halkı,daha 20 Yıl Çakmak Barajı’nın bitmesini bekleyecek mi? Uzunköprü halkı ve gençleri daha çok göç eder…” paylaşımında bulunmuştuk.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL