Edirne Haberleri Siyaset SonDakika Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 456

AKSAL;ÇÖPKÖY KAVŞAĞI YOLUNUN İHALESİ YAPILACAK.

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu İle Tbmm ‘de görüşen Aksal ; görüşmeye ilişkin değerlendirmelerde bulundu: ‘’ İktidarımız süresince ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Edirnemize de ‘’yol medeniyettir ‘’..

AKSAL;ÇÖPKÖY KAVŞAĞI YOLUNUN İHALESİ YAPILACAK.

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu İle Tbmm ‘de görüşen Aksal ; görüşmeye ilişkin değerlendirmelerde bulundu:

‘’ İktidarımız süresince ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Edirnemize de ‘’yol medeniyettir ‘’ düsturu ile yatırım ve hizmetlerde bulunduk.
‘’İHALEYE ÇIKILACAK’’
Edirne-Kırklareli yolu ikmal ihalesini ve Çöpköy-Uzunköprü kavşağı ihalesini önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz. Turizm kenti Edirne’nin tarihi ve turistik yapısına uygun, daha kolay ve rahat ulaşım açısından gerek Edirne’ye gerek komşu illerimize yapılan yatırımlar sayesinde, ekonomik, sosyal, kültürel her anlamda büyük ilerleme kaydedeceğiz.’’
Türkiye’nin Avrupa’ya açılan kapısı olarak karayolu ağımız hem Edirne’miz hem ülkemiz için büyük önem arz ediyor. Edirne’de tamamlanan, devam eden ve planlanan projelerimizi bu bilinç ve hassasiyet ile takip etmeye, hemşerilerimizin en iyi hizmeti alması için çaba göstermeye devam edeceğiz.
Bu minvalde yatırımlarımızı ve projelerimizi Dünya’nın gelişimine, değişen teknolojiye, 2023 başta olmak üzere gelecek ve kalkınma hedeflerimize uygun şekilde gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Sayın Bakanımıza Edirne’miz için , ülkemiz için çalışmalarından ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.’’

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL