Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 142

AKALIN’DAN,ASLAN VE GÜR’E ZİYARET

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akalın,30 Ocak 2023 Pazartesi günü Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan ve Uzunköprü Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Orhan Gür’ü..

AKALIN’DAN,ASLAN VE GÜR’E ZİYARET

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akalın,30 Ocak 2023 Pazartesi günü Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan ve Uzunköprü Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Orhan Gür’ü makamında ziyaret etti.

 

Konuya ilişkin Uzunköprü Ticaret Borsası’ndan yapılan yazılı açıklamada;”UTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akalın 30.01.2023 tarihinde borsamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız Egemen Aslan ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Orhan Gür ile görüşmüştür.

Ziyarette Uzunköprü’müzde Tarım, Ticaret ve Turizmin geliştirilebilmesi için yapılacak çalışmalar ve OSB ve Çakmak Barajı İletim Kanalları projeleri ile ilgili gelişmeler değerlendirilerek, devam eden yatırım ve projelerle ilgili yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunulmuştur.” ifadelerine yer verildi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL