Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 323

46 YILDIR TRAKYANIN VE UZUNKÖPRÜNÜN DAMAK TADI KÖFTECİ AYDIN

46 Yıldır Trakyanın ve Dünyanın  KÖFTE  dediğinde ilk akıllara gelen   Köfteci Aydın 1 Şubat 2023 Çarşamba günü yenilenmiş yeni yüzüyle  müşterilerine hizmet vermeye başladı. 1 Şubat 2023 Çarşamba günü tüm..

46 YILDIR TRAKYANIN VE UZUNKÖPRÜNÜN DAMAK TADI KÖFTECİ AYDIN

46 Yıldır Trakyanın ve Dünyanın  KÖFTE  dediğinde ilk akıllara gelen   Köfteci Aydın 1 Şubat 2023 Çarşamba günü yenilenmiş yeni yüzüyle  müşterilerine hizmet vermeye başladı.

1 Şubat 2023 Çarşamba günü tüm müşterilerini  yeni  mimari  özelliği  ile ağırlayan Köfteci Aydın ,

Trakya ve Uzunköprü’den gelen  Müşterilerinden  mimari  yapısı ile büyük beğeni kazandı.

 

Köfteci Aydın işletme sahiplerince  gazetemize  yapılan açıklamada: Mimari  yapının tasarımını İnşaat Mühendisi  Bülent Ergene tarafından yapıldığını ifade ettiler.

 

46 YILDIR TRAKYANIN VE UZUNKÖPRÜNÜN DAMAK TADI KÖFTECİ AYDIN.

 

Dana eti ve kuzu etinin harmanlanarak baharatı az gerçek Trakya etinden yapılan meşhur köfteleri,ızgara çeşitleri,şiş pirzola,kül bastı,kuzu ciğeri,bonfile ve biftek gibi zengin çeşitleri ile Trakya mutfağını müşterilerine sunmaktadır.ürünlerinde kullanılan malzemelerin kalitesi,etlerin seçiminde gösterdikleri titizlikleri,kullanılan etin kalitesi,etlerin korunması ve saklanması konusunda gösterdikleri özenle köfteci aydın müşterilerin memnuniyetini kazanmış ve sadece trakya’da değil Türkiye’nin pek çok yerinde müşteri kitlesine ulaşmayı başarmıştır.

Sadece damak lezzeti değil gözede hitap etmeyi başaran köfteci aydın,tecrübeli ve güleryüzlü personeli ile kaliteli hizmet vermektedir.

Hiçbir yerdeki örneklerine benzemeyen kainatın en güzel köftesi ve başka hiçbir yerde benzerini bulamayacağınız Uzunköprü’ye gitmek için tek geçerli sebep diyebileceğimiz; yemeyenin değerini bilmediği meşhur Uzunköprü köftesini yemek ve kaliteli hizmeti görmek için köfteci aydın sizleri bekliyor..

Hür  Gazete ailesi olarak İlçemizi trakyada ve Dünyada tanıtan Köfteci Aydın’a bol kazançlar hayırlı müşteriler diliyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL